Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Προς αποκατάσταση της αληθειας,ετσι για να μη μας σερβίρουν κουτόχορτο!!

Διαβάσαμε στο twiter του κ. Υπουργου Εθν. Αμυνας το παρακάτω:

επειδή μάλλον κάποιοι μας σερβίρουν κουτόχορτο,και δυστυχώς κάποιοι πανηγυρίζουν,και δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που τα πιστεύουν,σας παραθέτουμε πόσα πήρε συνάδελφος μέλος του συλλόγου μας από τον ΟΛΚΕΣ  το 2015 με την προηγούμενη κυβέρνηση και πόσα πήρε με την σημερινή κυβέρνηση.(110 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ)!!Και μην λέμε ανακρίβειες για αλλη φορολόγηση!!Το ποσόν του φόρου που έχει παρακρατηθεί είναι ακριβώς το ίδιο!!

Να θυμίσουμε στον κ. Υπουργο ότι με το προηγούμενο 50%  που λάβαμε το 2015,εκτός ότι πήραμε περισσότερα χρήματα στην τσέπη,η επαναφορά αυτή των Β.Μ και των επιδομάτων,ήταν αιτία νέου υπολογισμού των συντάξιμων αποδοχών μας,προς τα πάνω,ενώ τώρα όχι(ενώ υπάρχει κράτηση για κύρια σύνταξη)!
Επιπρόσθετα στο 20% της παρακράτησης φόρου εισοδήματος που δεν θα εισπραχθεί καν από τους δικαιούχους θα επιβληθεί, ειδική εισφορά αλληλεγγύης του άρθρου 43Α του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013) με συντελεστές κλιμακούμενους από 2,2% έως 10%....... 
Προφανώς ο κ.Υπουργός νομίζει ακόμα ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς και προσπαθεί να μοιράσει χάντρες και καθρεπτακια!!Σε κάποιες περιπτώσεις ,καλύτερα να μη μιλάνε κάποιοι λοιπόν!!

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.