Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ Ε.Α.Α.Σ

1.    Σας γνωρίζουμε ότι  θα πρέπει να υποβληθούν στα κατά τόπους Παραρτήματα  ΕΑΑΣ, μέχρι 23  Οκτ 2018, τα στοιχεία των αριστούχων μαθητών Γ΄ Λυκείουτέκνων των μελών της Ε.Α.Α.Σ , προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη δέσμευση και τη διάθεση του ανάλογου ποσού.


2.    Ως βαθμολογία για τη βράβευση, έχει ορισθεί ο βαθμός 18,1

3.    Συγκεκριμένα θα πρέπει να υποβληθούν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Φ/Α Ταυτότητας μέλους της ΕΑΑΣ
β. Δύο Φ/Α Απολυτηρίου δικαιούχου επικυρωμένο
γ. Φ/Α Αστυνομικής Ταυτότητας δικαιούχου μαθητή
δ. Φ/Α Αστυνομικής Ταυτότητας γονέα
ε. Φ/Α της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου στο οποίο ο αριστούχος είναι δικαιούχος  ή συνδικαιούχος, με την αναγραφή του πλήρους ΙΒΑΝ.
στ. Εξουσιοδότηση επικυρωμένη κατάλληλα για το γνήσιο της υπογραφής, προκειμένου για κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό, στην περίπτωση μη υπάρξεως τραπεζικού λογαριασμού του δικαιούχου αριστούχου.
ζ. Φ/Α ΕΔΥΕΘΑ αποστρατείας, ΜΟΝΟ για τους αποστρατευθέντες κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.

4.    Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων για την πληρότηταορθότητα και εμπρόθεσμη υποβολή των δικαιολογητικών. Εκπρόθεσμα δικαιολογητικά δεν θα γίνουν δεκτά.

5.    Για τους αριστεύσαντες μαθητές της Β΄ Λυκείου, των οποίων οι γονείς ή ο γονέας αποστρατεύθηκε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018, να υποβληθεί και Φ/Α της ΕΔΥΕΘΑ αποστρατείας τους.

6.    Οι μαθητές Β΄ Λυκείου του σχολικού έτους 2017-2018, επί του παρόντος θα βραβευθούν ΜΟΝΟ με έπαινο, λόγω μη χρηματοδότησης από τη στρατιωτική υπηρεσία. Γι’ αυτούς, η Ε.Α.Α.Σ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια  εξοικονόμησης χρημάτων εξ ιδίων πόρων, προκειμένου να τους επιβραβεύσει με ένα αξιοπρεπές ποσό, σε βάθος χρόνου.

7.    Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των παραπάνω και την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών, μέχρι 23 Οκτ 2018.

8.    Συνημμένα αποστέλλουμε στα email των μελων μας,έντυπο «Αιτήσεως (μαθητή ή γονέα) για Βράβευση Αριστούχου) και οδηγίες συμπλήρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.