Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Για 2η φορά ¨εκ των υστέρων¨ και ¨πικραμένοι¨!!! (Επιστολή Συντονιστικού 3 Ε.Α.Α.)

Το Συντονιστικό 3 Ε.Α.Α. έστειλε επιστολή και ζητά εκπροσώπηση στην επιτροπή του Ε.Φ.Κ.Α.!! 
(Για 2η φορά εκ των υστέρων σε θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό μας)  

Αυτή την φορά  στον Υφυπουργό Εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης κ. Α. Πετρόπουλο και του γράφει με ¨πίκρα¨ :
  Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε γνώση του σχετικού (β) με το οποίο συγκροτείται η Συμβουλευτική Επιτροπή Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας του Ε.Φ.Κ.Α., στην οποία δεν υπάρχει εκπροσώπηση των Αποστράτων........

Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν τον Μάιο του 2016 όταν.........
όλοι οι κοινωνικοί φορείς (μα όλοι) της χώρας βρισκόταν στην Βουλή και μίλησαν στην επιτροπή για το Ασφαλιστικό οι μόνοι που απουσιάζαμε δυστυχώς και τότε ήμασταν οι Απόστρατοι και οι Ενώσεις μας.
Μας <<διέσωσαν>> οι συνάδελφοι των Σ.Α. και της Π.Ο.Σ. που όπως αποδείχθηκε είχαν προβλέψει από ποιο πριν ώστε να συμπεριληφθούν   και να μιλήσουν στην Βουλή.  Δείτε στο βίντεο πόσοι και ποιοι φορείς  εμπρόθεσμα είχαν συμπεριληφθεί ενώ εμείς ήμασταν και τότε απόντες.
Οι άλλοι πώς βρίσκουν τον τρόπο και είναι πάντα μέσα;;;;;;και μεις στην απ΄έξω;;;;;; και ερχόμαστε εκ των υστέρων και βγάζουμε ¨πικραμένες¨ ανακοινώσεις παραπόνων;;;; Δείτε   εδώ

Στην Συμβουλευτική Επιτροπή του Ε.Φ.Κ.Α. από πληροφορίες μας η Π.Ο.Σ. είχε ζητήσει στην συνάντησή της με τον Κατρούγκαλο να συμπεριληφθεί στην επιτροπή του ΕΦΚΑ αλλά  πήρε την απάντηση  ......όσοι μου προταθούν απ΄το ΥΠΕΘΑ .  Τελικώς διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι μόνον η ΠΟΕΣ έχει συμπεριληφθεί στην εν λόγω επιτροπή.

Η επιστολή των 3 Ε.Α.Α. προς τον κ. Πετρόπουλο ΕΔΩ
ΠΗΓΗ:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.