Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα- επιστολή Υπτγου (ΠΒ) ε.α Ευάγγελου Δανιά ,υποψήφιου για προεδρία ΕΑΑΣ

 

Αγαπητές (οί)  εν αποστρατεία συνάδελφοι.
Σεβαστοί μου, κ.κ Αρχηγοί Γ.Ε.ΕΘ.Α-Γ.Ε.Σ-ΕΛ.ΑΣ-Στρατηγοί, Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι και Συμμαθητές.
Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω ,ότι στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ .θα είμαι εκ νέου  υποψήφιος  για την θέση του Πρόεδρου.
Η απόφασή μου αυτή εδράζεται, στην αγάπη σας, αλλά και στην ηθική υποχρέωσή μου έναντι όλων υμών , οι οποίοι στις εκλογές του 2011 & 2014 με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας , ελπίζω και  στην εκ νέου εμπιστοσύνη σας.
Εφόσον εκλεγώ  θα συνεχίσω  εντελώς ανιδιοτελώς να εργάζομαι και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, προς όλες(ους) σας (εν ενεργεία, εν. αποστρατεία αξκούς  του Σ.Ξ. και Σ.Α-καθώς και για τις Οικογένειες Εκλιπόντων συναδέλφων),όπως έκανα και κατά την διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας μου, αλλά και κατά το διάστημα της 6ετούς θητείας μου στην ΕΑΑΣ.
Είμαι ευγνώμων προς όλες(ους) σας, με ξέρετε ποιός είμαι και πώς δουλεύω ,πάντοτε σας κοιτούσα στα μάτια και ήμουν ειλικρινής μαζί σας. Το ίδιο θα συνεχίσω και τώρα, αν με την ψήφο σας, με εκλέξετε εκ νέου Πρόεδρο του Δ.Σ της Ενώσεως. Θα εξαντλήσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου ,καθώς και όλες μου τις δυνάμεις εργαζόμενος σε αγαστή συνεργασία με τα μέλη τα οποία θα εκλεγούν για το καλό όλων μας (ε.ε-ε.α-οικογένειες εκλιπόντων), με την ίδια θέληση αντλώντας δύναμη από την  αγάπη σας και την εκτίμησή σας.
Ο ι υποχρεώσεις μου ως Προέδρου δεν μου επιτρέπουν να περιέλθω τα παραρτήματα της ενώσεως αν και το επιθυμώ πολύ. Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις, γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα μου, οι υποσχέσεις ταιριάζουν στους πολιτικούς και όχι σε μας που αναλώσαμε την ζωή μας υπηρετώντας την Πατρίδα ανιδιοτελώς. Την μόνη υπόσχεση που δίνω στο εαυτό μου και κατ’ επέκταση σε όλους σας είναι, ότι θα προσπαθώ πάντοτε για το καλύτερο.
Σεβαστοί μου, κ.κ Αρχηγοί, Στρατηγοί ,Φίλοι και Συνάδελφοι
Στην εκλογική διαδικασία κατέρχομαι μόνος, χωρίς ομάδα, γιατί αυτό αποκλείεται από την νομοθεσία που διέπει την Ε.Α.Α.Σ. Εσείς πρέπει να επιλέξετε από αυτούς, που θα θέσουν υποψηφιότητα ,τους κατά την γνώμη σας καλύτερους και τους ικανότερους ,αυτούς δηλαδή που έχουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες, αλλά και το μεράκι της ανιδιοτελούς προσφοράς. Πρέπει να ξέρετε ότι τα μέλη του Δ.Σ. άρα και ο πρόεδρος, δεν αμείβονται .
Στις προσεχείς εκλογές πρέπει να πυκνώσουμε τις τάξεις της Ε.Α.Α.Σ, με νεότερους συναδέλφους, οι οποίοι με τις γνώσεις τους στις νέες τεχνολογίες, αλλά και με όρεξη για δουλειά και προσφορά, μπορούν να προσφέρουν πολλά και να οδηγήσουμε την Ένωση σε νέους ορίζοντες, το οποίο είναι και το ζητούμενο.


Η Συμμετοχή στις εκλογές ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων ενός εκάστου, πρέπει να είναι εντυπωσιακή, γιατί απ’ αυτήν καθορίζεται και η στάση των αρμοδίων άλλωστε « ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» είναι το σύνθημά μας , άλλο να ψηφίζουν 6.000 και άλλο 30.000.Αν στις εκλογές συμμετέχουμε πολύ μαζικά, να είστε βέβαιοι ότι θα τύχουμε άλλης συμπεριφοράς από τους καθ’ ύλη αρμοδίους.
Ευελπιστώ ότι σ’ αυτές τις εκλογές η συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερη αυτής του 2014, πράγμα που θα καταστήσει την Ε.Α.Α.Σ , ποιο  ΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, αλλά και θεματοφύλακα των πάσης φύσεως θεμάτων που μας απασχολούν.
Η Ε.Α.Α.Σ είναι το σπίτι όλων των εν αποστρατεία Αξιωματικών του Σ.Ξ. και της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων, που λαμβάνουν μέρισμα από το Μ.Τ.Σ, κατά συνέπεια όποιες διαφορές ,διαφωνίες, προβλήματα κ.λ.π. πρέπει  να επιλύονται, στην Ε.Α.Α.Σ. με ομόνοια, αλληλοσεβασμό, αλληλοκατανόηση , χωρίς ακρότητες και προσβολές. Είμαστε συνάδελφοι, με κοινά βιώματα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Συμμερίζομαι τις ανησυχίες των συναδέλφων, οι οποίοι με το αιτιολογικό ότι η Ε.Α.Α.Σ δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ίδρυσαν με απόφαση του Πρωτοδικείου σωματεία με διάφορους τίτλους, έχω να τους πω  ότι είναι καλοδεχούμενοι στην Ε.Α.Α.Σ της οποίας άλλωστε είναι μέλη , υπό την προυπόθεση, της συνδρομής στο έργο της ,και αν θεωρούν ότι η Ε.Α.Α.Σ. είναι ασθενής, να συστρατευθούν  μαζί μας και όλοι μαζί θα βρούμε το φάρμακο, το οποίο θα δώσει την ώθηση που όλοι μας επιθυμούμε. Η Ένωση όμως πρέπει να παραμείνει ως Ν.Π.Δ.Δ., για πολλούς λόγους, με κυριότερο ότι το ισχύον νομικό καθεστώς με τον τρόπο αναδείξεως των μελών του Δ.Σ, εξασφαλίζει την ενότητα. Η πολυδιάσπαση αποδυναμώνει την φωνή της Ενώσεως, η οποία πρέπει να είναι ΙΣΧΥΡΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ, άλλωστε το έμβλημά μας είναι ‘’Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’ όπως προανέφερα.
Σεβαστοί μου κ.κ Αρχηγοί, Στρατηγοί, Συνάδελφοι και Φίλοι
Η Δύναμη της Ε.Α.Α.Σ. είναι το κοινό ψηφοδέλτιο, βάσει του οποίου αποκλείονται ομαδοποιήσεις και ο κομματισμός . Γι’ αυτό ψηφίστε τους κατά την κρίση σας καλύτερους και οι οποίοι με την καθημερινή τους παρουσία θα δώσουν την ώθηση που όλοι μας επιθυμούμε.
Θα ήταν παράλειψή μου αν, με την ευκαιρία της παρούσας, δεν εξέφραζα τις ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη μου προς τους ακούραστους και άξιους προέδρους και τα μέλη των Τ.Σ, των παραρτημάτων μας, για την βοήθεια που μου προσέφεραν, κατά την διάρκεια της 6ετούς θητείας μου στην ΕΑΑΣ. Τους είμαι ευγνώμων και τους καλώ να παροτρύνουν όλους τους συναδέλφους, μέλη των παρ/των ,κυρίως τους νεότερους ,να ασκήσουν το ύψιστο εκλογικό τους δικαίωμα, προκειμένου η  Ένωση, δια της ψήφου των και της μαζικής συμμετοχής, καταστεί ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, αλλά και ΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ.
Αγαπητοί συνάδελφοι, το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να προκαλέσει ΣΟΚ στους ιθύνοντες, να είναι εντυπωσιακό από πλευράς συμμετοχής και προϊόν ελεύθερης 

βούλησης, καθόσον η ένωση είναι πέρα και πάνω από τα κόμματα και όχι προϊόν συμφωνίας ή συναλλαγής κάτι που δεν ταιριάζει στον αξιωματικό.
                                  ΟΧΙ  ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Τέλος στην διαδικασία των εκλογών, κατέρχομαι ανεξάρτητος και ζητώ την ψήφο σας, δεν τολμώ να σας υποδείξω ποιούς να ψηφίσετε, ψηφίστε τους κατά την κρίση σας καλύτερους , που με την καθημερινή τους παρουσία θα δώσουν την ώθηση που όλοι μας επιζητούμε και εφόσον εκλεγώ Πρόεδρος θα έχω αγαστή συνεργασία με όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ
Με βάσει όσα προανέφερα εφόσον εκλεγώ θα:
    - Διατηρήσουμε μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. την θέση της Ενώσεως ,υπεράνω και έξω από τα πολιτικά κόμματα τα οποία σεβόμαστε και τιμούμε ως πυλώνες της δημοκρατίας..
   - Επιδιώξω σε συνεργασία με τα μέλη του Δ.Σ:
          .Τον εκσυγχρονισμό του νομικού καθεστώτος της Ε.Α.Α.Σ χωρίς να μεταβάλετε η οντότητά της ως Ν.Π.Δ.Δ. Την παρούσα περίοδο το ΔΣ έχει προχωρήσει αρκετά πλην όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει λόγω δυσκολιών που έχουν σχέση με την λειτουργία του ΔΣ.
         . Συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς της Ελληνικής Πολιτείας, προκειμένου να τους καταστήσω κοινωνούς του έργου των Ε.Δ., αλλά και των προβλημάτων που απασχολούν τα στελέχη  (ε.ε-ε.α.-οικογένειες εκλιπόντων).
          .Την λειτουργία του εντευκτηρίου της έδρας ,σε συνδυασμό με την επέκταση των γραφείων είτε με αγορά είτε μέσω ΤΕΘΑ.
   -Συνεχίσω :
           .Την πολύ καλή συνεργασία με τους Προέδρους των άλλων ενώσεων (Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.Α), προκειμένου να διασφαλίσουμε από κοινού τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των συναδέλφων και των τριών κλάδων των Ε.Δ. και Σ.Α. αλλά και των οικογενειών των εκλιπόντων.
           . Την αγαστή συνεργασία με όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τα μέλη των Τ.Σ. των Παραρτημάτων μας.
             . Την συνεργασία με τους προέδρους, των κινήσεων, λεσχών, ομοσπονδιών (ΠΟΣ- -ΛΑΣ-ΠΟΑΑΑΣΣΕ, ΠΟΑΣΑ κ.λ.π), για να βρούμε κοινή συντεταγμένη και να έχουμε το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα.
  
  -Στα διοικητικά Συμβούλια που, λόγω της θέσεώς μου θα μετέχω, δεν θα εκφράζω τον εαυτό μου, αλλά όλους εσάς, γι’ αυτό η συμμετοχή σας πρέπει να είναι εντυπωσιακή και να εκπέμψει βροντερό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Δεν είμαστε ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ είμαστε άσχετα των πεποιθήσεων μας, ελεύθεροι δημοκρατικοί  Έλληνες πολίτες που αγωνιούμε για το μέλλον της Χώρας μας, ημών των ιδίων αλλά και των απογόνων μας.


   - Οριστούν κατάλληλοι συνάδελφοι, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη των θεμάτων του Α.Ο.Ο.Α-Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ.-Μ.Τ.Σ.-Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.-ΕΚΟΕΜΣ , οι οποίοι θα έχουν συνεργασία με τους καθ’ ύλη αρμοδίους των ως άνω φορέων και  μέσω της εφημερίδας μας θα μας ενημερώνουν, για την πορεία και τις δραστηριότητες ,ενός εκάστου.
  -Το όπλο της Ενώσεώς μας είναι  η εφημερίδα της  η Εθνική Ηχώ, την οποία θα δημοσιεύονται επίκαιρα, ενημερωτικά αλλά και επιθετικά άρθρα, έγκριτων συναδέλφων αλλά και άλλων, όπως μέχρι τώρα..
Με τις σκέψεις αυτές αλλά κυρίως στηριζόμενος στην  αγάπη σας, φιλοδοξώ να καταστήσω την Ένωση, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ σε θεματοφύλακα των συμφερόντων ΟΛΩΝ μας (ε.ε-ε.α –οικογένειες εκλιπόντων) αλλά και ΙΣΧΥΡΗ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ΔΙΕΚΔΕΙΚΗΤΙΚΗ.
                          ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ και ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Α.Α.Σ.
                                                    ‘’Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’
                                                                            
                                                                                Με τα δέοντα προς όλους σας.
                                                                                         Ειλικρινά υμέτερος.
                                                                                  Υποστράτηγος Ευάγγελος Ν.Δανιάς.

                                                                          Πρόεδρος & Υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.