Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτή επιστολή προς ΔΣ/ΕΑΑΣ Ταξχου ε.α. Νικολάου Ταλλά !
Ανοιχτή Επιστολή προς ΕΑΑΣ

Κύριοι του Δ.Σ της ΕΑΑΣ, μας γνωρίζετε, ότι λάβατε μία απόφαση – σταθμό στην ιστορία της ενώσεως. Δηλαδή μας λέτε ότι αποφασίσατε να δημιουργηθεί δημοσκόπηση (εκλογές) για την εξακρίβωση της προτίμησης των μελών των Παραρτημάτων, όσον αφορά τα μέλη των νέων Δ.Σ των Παραρτημάτων.

Μέχρι εδώ τέλεια. Έρχεστε μετά και μας λέτε ότι όλοι θα είναι υποψήφια μέλη, δηλαδή όχι άλλος για πρόεδρος, άλλος για αντιπρόεδρος κτλ όπως κάνετε για το Δ.Σ της ΕΑΑΣ.

Παρακάτω τονίζετε ότι το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων δεν θα είναι δεσμευτικό για το νέο Δ.Σ της ΕΑΑΣ. Επίσης τονίζετε ότι όσα μέλη της ΕΑΑΣ δεν επιθυμούν να είναι υποψήφια στη δημοσκόπιση μπορούν να διοριστούν μετά αφού υποβάλλουν με προσωπική αναφορά τους υποψηφιότητα στην ΕΑΑΣ.

Μας λέτε δηλαδή, κάνετε μία δημοσκόπιση την οποία μπορούμε να μην λάβουμε υπόψιν μας, μπείτε και 4-5 υποψήφιοι για να μην γκρινιάζετε και εάν εμάς στην Αθήνα μας κάνει κάποιος από εσάς τον διορίζουμε, ειδάλλως βάζει υποψηφιότητα με αναφορά κάποιος που μας κάνει και λύνεται το θέμα.

Πόσο καιρό κύριοι της ΕΑΑΣ σκεφτόσασταν να μας πείτε ότι είμαστε ηλίθιοι εμείς στην επαρχία? Και να μας δουλεύετε κανονικά και αυτό να το ονομάζετε ιστορικής σημασίας απόφασή σας?
Κύριοι πάρτε το χαμπάρι. Στην επαρχία εάν δεν είναι κάποιος αποδεκτός από τους πρώην συναδέλφους και νυν πολίτες, στα Παραρτήματα δεν θα πατάει κανένας και μην απορείτε γιατί έτσι θα τα κλείσετε.

Οι τοποθετήσεις ήταν όταν είμασταν εν ενεργεία. Εάν θέλετε να τις συνεχίσετε στη σημερινή εποχή θα κλείσετε τα Παραρτήματα κατά την άποψή μου. Εκτός εάν νομίζετε ότι κάνετε ακόμη κρίσεις όσον αφορά τα Δ.Σ των Παραρτημάτων. ΛΥΠΑΜΑΙ.

Πάρτε άλλες ιστορικής σημασίας αποφάσεις γιατί με αυτήν που πήρατε μας κοροιδεύετε και είναι ανεπίτρεπτο.ΣΧΟΛΙΟ:Πολυ λιγα λέτε κυριε Ταλλά!!!Αν καθησουμε και γραψουμε εμεις επιστολη θα πρεπει να  στειλουμε τόμους ολόκληρους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.