Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Μπροστάρης ο Α/ΓΕΣ Αντγος Βασίλειος Τελλίδης στην εκστρατεία βοήθειας του πυρόπληκτου Ανθστη στη Χίο

Ενα μεγάλο Μπράβο στον κ.ΑΓΕΣ και στις ιστοσελιδες που δημοσιοποιησαν το κάλεσμά μας καθως και σε ολους τους συναδέλφους ολων των κατηγοριων ε.ε και ε.α για την ανταπόκριση!!!.Ευχομαστε ο Θεός να ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο σε οσους κανουν το καλο για τον συνάνθρωπο
Μεγάλο το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή  στην πρωτοβουλία του ΠΣΑΕΜΘ (ΕΔΩ) για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από πυρκαγιά στο σπίτι  πολύτεκνου ε.α στελέχους του Στρατού Ξηράς στη Χίο.
Εκτός από τα ανώνυμα στελέχη που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για το θέμα, υπάρχουν και οι επώνυμοι οι οποίοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ανέλαβαν ήδη πρωτοβουλίες.
Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Βασίλειου Τελλίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τη ζημιά που υπέστη το σπίτι του Ανθυπασπιστή, έχει δώσει εντολή να εξετασθούν άμεσα οι προσφορότεροι τρόποι υποστήριξης αυτού και της οικογενείας του. 
Η κίνηση αυτή του Αρχηγού μόνο έκπληξη δεν μας προκαλεί πλέον αφού δεν είναι η πρώτη φορά που σε δύσκολες περιπτώσεις στελεχών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν είτε πρόβλημα υγείας, είτε έκτακτες καταστάσεις από καταστροφές όπως αυτή στη Χίο παρεμβαίνει άμεσα και εύστοχα.
Μέρες που είναι κύριε Αρχηγέ αντί για συγχαρητήρια θα σας μεταφέρουμε αυτό που λέει σ' αυτές τις περιπτώσεις πολύ σοφά ο λαός ότι με μια ενέργεια φιλανθρωπίας είναι σα να χτίζεις δέκα εκκλησίες.


ΠΗΓΗ:KRANOSGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.