Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
Α.ρ Αποφασης Ειρηνοδικειου Ορεστιάδος  13/2013 (6-12-2013)
E-mail:   psaemth.gr@gmail.com και   Site: www.emth.gr  Αναγεννήσεως 184,Ορεστιάδα,ΤΚ 68200 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
      

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι


Ο σύλλογος μας από την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016 που ενημερώθηκε σχετικά, έχει δραστηριοποιηθεί, για την βοήθεια στον  συνάδελφο ε.α Ανθστη(ΤΘ) κ.Καλούδη Δημοσθένη  πατέρα με 5 παιδιά στη Χίο που κάηκε το σπίτι του από  καμινάδα τζακιού.


Στο κάλεσμα μας προς τα μέλη ,τους φίλους και τους συναδέλφους που κάναμε , μέσω του συλλόγου και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε είχαμε δώσει προθεσμία συγκέντρωσης χρημάτων στο λογαριασμό του συλλόγου μας μέχρι την Πέμπτη 29 Δεκ.2016  ώστε να μπορέσουμε  να αγοράσουμε άμεσα κάποια αναγκαία βασικά είδη για το συνάδελφο και την οικογένεια του. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ειδικά από ε.ε  και ε.α συναδέλφους όλων των κατηγοριών. Μετά από απαίτηση μελών και φίλων και λόγω και του φόρτου εργασίας στις τράπεζες αναγκαστήκαμε να δώσουμε παράταση μίας ημέρας  στην συγκέντρωση χρημάτων ,έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016,τελευταία εργάσιμη ημέρα του έτους.


Σε επικοινωνία μας με το συνάδελφο κ.Καλούδη Δημοσθένη ,ενημερωθήκαμε ότι χάριν στην ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και διαφόρων φορέων,  η οικογένεια προσπαθεί να μπει σε ρυθμούς κανονικότητας, έχοντας νοικιάσει σπίτι στην ίδια περιοχή με το σπίτι που κάηκε. Το σπίτι εξοπλίστηκε με οικιακές συσκευές χάρη στη συνδρομή συνανθρώπων  μας και γενικά όλος ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε και πρόσφερε εκείνο που μπορούσε.Ως εκ τούτου το Δ.Σ του συλλόγου μας αποφάσισε να μεταφερθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε από το σύλλογο μας στον λογαριασμό του συναδέλφου μας ώστε να συμβάλουμε στην επισκευή του σπιτιού της οικογένειας.


Αύριο 31 Δεκ.2016 θα ανακοινωθεί  με νέα ανακοίνωση το ποσό που συγκεντρώθηκε καθώς και θα γίνει η μεταφορά του ποσού στο λογαριασμού του συναδέλφου μας για να το χρησιμοποιήσει στην επισκευή της οικίας.Oσοι συνάνθρωποι δεν πρόλαβαν λόγω φόρτου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, και επιθυμούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του συναδέλφου για την επισκευή της οικίας να μην καταθέτουν πλέον χρήματα στο λογαριασμό του συλλόγου μας αλλά απευθείας στην οικογένεια στον παρακάτω λογαριασμό:


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5702-082708-271                    
GR7201727020005702082708271
BIC  PIRBGRAA
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ


Ο σύλλογός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους ε.α και ε.ε του Σ.Ξ, της Π.Α και του Π.Ν  και των Σ.Α όλων των βαθμών και κατηγορίας προέλευσης που επώνυμα και ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όλους τους ιδιώτες, τον  κ. Αρχηγό ΓΕΣ  και τον Δκτη της 96 ΑΔΤΕ ,την Ε.Α.Α.Σ και τα τοπικά της παραρτήματα που ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή καθώς και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε  που προέβαλλαν το κάλεσμά μας.Σας ευχαριστούμε και σας  ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε για εσάς και τις οικογένειες σας και είθε ο μεγαλοδύναμος να σας ανταποδώσει  στο πολλαπλάσιο το καλό που κάνετε για τον συνάνθρωπο σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.