Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΑΕΜΘ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Συνάδελφοι,τις τελευταίες μέρες κάνουν προτάσεις για το νέο μισθολόγιο κάποιοι άκαπνοι στρατοσυνδικαλιστές "ομοσπονδιακοι" που είναι εις βάρος του μισθολογίου των Εθελοντών Μακράς Θητείας!!!Η πρόταση αυτή υπογράφει την καταδίκη των ΕΜΘ.Προτείνουν  μισθολογική υποβάθμιση σε Δ.Ε και συνδεση μισθολογικού με διοικητικό βαθμο!!!
Φυσικα τους αποφοιτους Σχολων Μον.Υπαξκων προ των Πανελληνίων Εξετασεων(1992)τους εντάσουν στην κατηγορία ΤΕ αν και οι περισσότεροι απο αυτους δεν εχουν απολυτήριο Λυκειου,καθως για την εισαγωγή τους απαιτούνταν απολυτήριο Α Λυκείου!!!
Προτείνουν οι ΕΜΘ να πληρωνονται με το διοικητικό βαθμό που φερουν!!!
Μαλιστα εχουν φτάσει στο σημειο καμια 10ρια ατομα που ονειρευονται βαθμους και αξιωματα και νομιζουν οτι εκπροσωπουν τους ΕΜΘ να συμπαριστανται με τους "ακαπνους ομοσπονδιακους" που εχουν βολευτει περιξ του Υπουργειου Εθν.Αμυνας ,και εχουν καταφερει απλα την γελοιοποιηση τους!!!


ΕΜΘ να συντάσονται  με αυτους και να τους υποστηρίζουν!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!


Αγαπητέ συναδελφε ΕΜΘ
Μεινε μακρυα απο τους βολεμενους και τα παπαγαλακια του Υπουργειου!!
Απαξίωσε τους ,ΑΓΝΟΗΣΕ τους!!!
Δεν είναι ικανοί να εκφράσουν τα προβληματα των ΕΜΘ!!Απλα μια ομάδα βολεμένων,που θέλει να διαιωνίσει το βόλεμα της είναι και μόνο!!!
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, η μοναδική καθαρη,δυνατή και ανεξάρτητη φωνή των ΕΜΘ καταδικάζει τις προτάσεις των "βολεμένων ομοσπονδιακων "και των παρατρεχάμενων τους απο το χωρο των ΕΜΘ!!!Αυτή δεν είναι η πρόταση των στρατιωτικών....Είναι η πρόταση μίας συγκεκριμένης ομάδας στρατιωτικών που εξυπηρετούν πονηρά συμφέροντα!!!

Οι άνθρωποι του ομοσπονδιακού και  βολεμένου συνδικαλισμού και των ΕΜΘ χειροκροτητών του είναι επικίνδυνοι για τους ΕΜΘ. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα συμφέροντα εξυπηρετούν και  σίγουρα δεν βλέπουν τους ΕΜΘ σαν συναδέλφους.
Αγνοήστε τα παράσιτα του θεσμού των ΕΜΘ !!!!Δεν αξίζουν να ονομάζονται συνάδελφοι,αλλωστε οι ιδιοι δεν γνωρίζουν αυτήν την εννοια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.