Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΑΕΜΘ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ


Αγαπητοί συνάδελφοι ε.α ΕΜΘ


Όπως όλες και όλοι έχετε ήδη ενημερωθεί από  τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ΄ αριθμ. 1125/2016 νέα απόφασή του, δικαίωσε για μια ακόμη φορά τους στρατιωτικους ε.ε και ε.α  και παραγγέλλει στην Πολιτεία αφ΄ ενός να επαναφέρει τους μισθούς  και τις συντάξεις των στρατιωτικών στα προ του Αυγούστου 2012 επίπεδα και αφ΄ ετέρου οποιοδήποτε μελλοντικό μισθολόγιο να μην μπορεί να είναι κάτω από τα επίπεδα αυτά.

Επειδή θα βρεθούν για μια ακόμη μια φορά κάποιοι και για διάφορους λόγους, κατά κύριο λόγο οικονομικούς , να  σας παροτρύνουν για την κατάθεση αγωγών προκειμένου να «κλειδώσουν» οι διεκδικήσεις μας, σας συνιστούμε ψυχραιμία, να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις, και να μην προβείτε σε καμία ενέργεια!!!

 Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να είμαστε φειδωλοί στο κάθε ευρώ, αποφασίζοντας με προσοχή πού θα το δαπανήσουμε και για πιό σκοπό!!!

Είναι προτιμότερο να ενισχύσετε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας , δίνοντάς του δυνατότερη και ισχυρότερη φωνή, παρά να κάνετε  κινήσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Επιλέγουμε λοιπόν την ισχυρή  μας φωνή μέσω του ΠΣΑΕΜΘΕκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.