Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Μεγαλειώδης αποτυχία η προσπάθεια διαμαρτυρίας των συνταξιούχων των Ε.Δ στην ΘεσσαλονίκηΜεγαλειώδης αποτυχία η προσπάθεια διαμαρτυρίας των συνταξιούχων των Ε.Δ στην Θεσσαλονίκη υπό την ηγεσία του συντονιστικού των τριών Ενώσεων.

 Ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα,αν και επιστρατεύτηκαν και Πυροσβέστες και ήρθαν λεωφορεία από κοντινούς νομούς με έξοδα της ΕΑΑΣ δηλαδή ΟΛΩΝ μας(τζάμπα εκδρομουλα στη Θεσσαλονίκη,καφεδάκι Αριστοτέλους και ψώνια στο Μεντιτεράνιαν)

Ακόμα ένα  ένα ηχηρό μήνυμα των αποστράτων προς τα ΔΣ των ενώσεων και την πολιτική ηγεσία του Υπ.Εθν.Αμυνας!!!

Είναι φανερό ότι οι απόστρατοι ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ από τις μαριονέτες-θεσμικές ενώσεις αποστράτων,που επιτελούν αλλότριους σκοπούς από αυτούς που θα έπρεπε,με τα χρήματα των ε.α στρατιωτικών που παρά τη θέλησή τους  παρακρατουνται από τα μερίσματα τους!!!Οι απόστρατοι χρειάζονται αντιπροσώπους δημοκρατικά και συνταγματικά  εκλεγμένους στους οποίους θα έχουν εμπιστοσύνη καί θα τούς ακολουθούν.

Άκρως επιτακτική η ανάγκη τροποποίησης του Ν.Δ. υπ'αριθ.1171/72 πού διέπει τη λειτουργία των Ενώσεων Αποστράτων καί ειδικότερα του άρθρου 5 παρ. 2.

Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε "παρωδία"-ενώσεις Στρατηγών!!!

Κατάργηση τώρα της  υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ ενώσεων από τα μερίσματα των αποστράτων.

Διαχείριση των θεμάτων Δ.Μ των αποστράτων (δελτία αποστράτων,παραθερισμός ,βραβεύσεις αριστούχων κ.λ.π) από την φυσική μας ηγεσία,δηλαδή τα αρμόδια επιτελεία!!!

Χθές στη Θεσσαλονίκη ήταν τρεις και ο κούκος!!!Την επόμενη φορά θα λείπει και ο κουκος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.