Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015-ΜΗΝΥΜΑ ΠΣΑΕΜΘ
Μία ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της.
 Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε. Κάποιοι-ες  θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, αφήνοντας πίσω τα ανέμελα μαθητικά χρόνια.
Στους μαθητές και μαθήτριες που θα ξεκινήσουν από εβδομάδα το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας , καλή επιτυχία, να έχουν δύναμη, υπομονή, τύχη και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους με επιτυχία, με καθαρή σκέψη και ηρεμία.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Αγαπητοί  συνάδελφοι που έχετε  παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις από την Δευτέρα ,να έχετε στο νου σας και να μεταφέρετε στα παιδιά σας ότι ο δρόμος των ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Είναι μια μάχη στη ζωή τους(όχι η μοναδική) και  βέβαια όχι ο πόλεμος.
Είναι το ταξίδι για την Ιθάκη και όχι η ίδια η Ιθάκη.
Αγαπητά μας παιδιά
Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία.
Αγαπητοί συνάδελφοι-γονείς
Σας στέλνουμε τις θερμές μας  ευχές για τον αγώνα σας και την υπομονή σας που  βρίσκεστε  δίπλα στα παιδιά  σας και τα στηρίζετε.


Καλή επιτυχία στα παιδιά μας που θα δώσουν εξετάσεις.                                           Για το ΔΣΟ Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός   Γραμματέας
    Παναγιώτου Δημήτριος                                        Χαράλαμπος Καραγιάννης
              Ανθστης ε.α                                                                        Ανθστης ε.αΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.