Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΣΑΕΜΘ


Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΣΑΕΜΘ. να ανταποκριθουν στο κάλεσμα μας,  για βοήθεια των  συνανθρώπων μας, που εξ΄αιτίας της ανεργίας και της φτώχειας, είναι πλέον στα στάδιο της εξαθλίωσης.
Τις εορταστικές ημέρες που έρχονται, ας δείξουμε ότι πάνω απ΄ όλα, είμαστε άνθρωποι, ότι συμπάσχουμε, ότι στεκόμαστε δίπλα σ΄ αυτούς, που χωρίς να φταίνε βρέθηκαν στην δίνη της οικονομικής κατάρρευσης, χωρίς προς το παρόν, να έχουν ελπίδες ότι σύντομα η ζωή τους θα επανέλθει σε σχετικά ικανοποιητικούς οικονομικούς ρυθμούς.
Ο ΠΣΑΕΜΘ δεν επιθυμεί να προτείνει κάτι συγκεκριμένο.Το κάθε μέλος η φίλος του ΠΣΑΕΜΘ ας κρίνει μόνος του,τι μπορεί να διαθέσει στο διπλανό του.Δεν μας ενδιαφέρει η προβολή σε ένα τέτοιο θέμα!!!Ο καθένας μας ας κοιτάξει γυρω του και ας βρει τον τρόπο για να βοηθήσει με όποιον τρόπο θέλει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο πως και σε ποιους  μπορείτε να διαθέσετε τη βοήθεια σας!!Δείξτε την ανθρωπιά σας!!Εμείς από την πλευρά μας σας καλούμε απλά να μην το αμελήσετε ,και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.