Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΣΑΕΜΘ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Αγαπητοί συνάδελφοι 

επιτέλους ένας από τους αρχικούς στόχους του ΠΣΑΕΜΘ από την αρχή της δημιουργίας του,έγινε επιτελούς  πραγματικοτητα  σήμερα ,αφού πέρασε από τα χίλια κύματα ,της γραφειοκρατίας .Επιτελούς οι συνάδελφοι μας που δεν είχαν λάβει το εφάπαξ ,διότι δεν είχε αναγράφει η αναδρομική ισχύς της ρύθμισης ,στον προσφάτως ψηφισθέντα νόμο,θα μπορέσουν πλέον να το λάβουν,μετά την σημερινή υπερψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή.
Εγώ προσωπικά  θέλω να ευχηθώ,στους συνάδελφους που τους αφορά η ρύθμιση,καλοφάγωτο το εφάπαξ που θα λάβουν και να ευχαριστήσω τους παρακάτω συνάδελφους που από την πρώτη στιγμή μπήκαν μπροστάρηδες σε όποια προσπάθεια του ΠΣΑΕΜΘ.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους παρακάτω : κα.Τοπαλίδου Κωνσταντινα,κα Κουμιανου Αμαλία,κ.Μπαλίακο Δημήτριο και κ.Βουρή Δημήτριος για την πραγματικά φοβερή προσπάθεια τους μέχρι τέλους,που ξόδεψαν τον πολύτιμο χρόνο τους για την επίτευξη του σκοπού μας..

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους την βουλευτή κα Ιακωβίδου Παναγιώτα που χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε το σημερινό αποτέλεσμα, την κα Γιαννακάκη Μαρία,τον κ. Νικολοπουλο Νικόλαο ,τον κ.Βιρβιδάκη Κυριάκο,τον κ.Οικονόμου Βασίλειο,τον κ.Μπριάνη Δημήτριο τον κ.Μουτσινά Πάρι,την κα Χρυσωβελωνη Μαρίνα ,τον κ.Αν.Υπουργό Οικονομικών κ.Χρηστο Σταικούρα, τον κύριο Υπουργό Εθν.Αμυνας Δενδια Νικόλαο,την κα Αν.Υπουργο Εθν.Αμυνας κα Γεννηματά Φωτεινή και τον Υφ.Εθν.Αμυνας κ.Λαμπροπουλο Ιωάννη για την ανταπόκριση στα καλέσματα του συλλόγου μας για την επίλυση του θέματος,καθώς και όλους τους βουλευτές που σήμερα ψήφισαν την τροπολογία.

Eυχαριστώ επίσεις  τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ.κ.Δανιά Ευάγγελο που διαβίβασε το αίτημά μας προς τον κ.ΥΦ.ΕΘ.Α.και την Κα Ιακωβίδου με την παράκληση να υποστηρίξουν το δίκαιο αίτημά των συναδέλφων μας.
Τέλος ευχαριστώ ιδιαιτέρως  τον πρόεδρο της ΠΟΣ κ.Νικολόπουλο Βασιλειο για την στήριξη του αγώνα μας,καθώς και όλα τα ΜΜΕ (εφημερίδες,ιστοσελίδες και blogs) που προέβαλλαν τις ενέργειες του ΠΣΑΕΜΘ για το θέμα.
Οι συνάδελφοι που θα λάβουν το εφάπαξ τους πλέον θα πρέπει να γνωρίζουν οτι  αυτό το οφείλουν κατά 99% στίς επίμονες προσπάθειες του ΠΣΑΕΜΘ και όσοι δεν είναι ακόμα εγγεγραμμένα μέλη  ,θα πρέπει από αύριο κιόλας να φροντίσουν για την εγγραφή τους στον σύλλογο,διότι τα θέματα που απασχολούν τους ΕΜΘ ε.α είναι πολλά και η μοναδική φωνή τους είναι ο ΠΣΑΕΜΘ.Ολοι μαζί μπορούμε και αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα μας.

Καλές Γιορτές σε όλους 

Παναγιωτου Δημητριος

Προεδρος ΠΣΑΕΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.