Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΕΘΑ 6 ΝΟΕ 2014

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
Ζαλόγγου 7, Αθήνα 10678
e - mail: ketha@ketha.gr
Προς:
Αθήνα 6 Νοεμβρίου 2014
Τα Διοικητικά Συμβούλια φορέων:
·         Εν ενεργεία στελεχών
·         Αποστράτων (ΝΠΙΔ)
·         Συνδέσμους τάξεων και όπλων ΣΣΕ


Αξιότιμοι Κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα κάθε χρόνο αποτίει φόρο τιμής κατά τις εκδηλώσεις για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που συντονίζει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-'74 (ΣΦΕΑ 1967-'74).

Σημειώνεται, ότι ο ΣΦΕΑ απαρτίζεται από ανθρώπους, που στα μεταπολιτευτικά χρόνια δεν εξαργύρωσαν την αντίσταση τους στην χούντα. Ανάμεσά τους έχουμε συναντήσει άτομα που καλύπτουν ευρύ πολιτικό φάσμα. Πρόκειται για την απόδειξη ότι ο φασισμός, δεν περιορίζεται στο κυνήγι μόνο μιας πλευράς του πολιτικού φάσματος. Αυτό το τελευταίο ας βάλουν καλά στο μυαλό τους κάποιοι παραπλανημένοι πιστεύομε, που στις μέρες μας δείχνουν ανοχή σε πολιτικούς φορείς υμνητές της χούντας!

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε την χαρά να συναντηθούμε στην ίδια εκδήλωση με άλλους φορείς και συναδέλφους. Σας καλούμε λοιπόν να συναντηθούμε επίσης κατά τις φετινές εκδηλώσεις.

Παρακαλούμε να ληφθεί υπόψη, ότι συνήθως η απασχόληση είναι ολιγόωρη τις μεσημβρινές ώρες της 16ης Νοεμβρίου με κατάθεση στεφάνων, ενώ την 17η Νοεμβρίου πραγματοποιείται πορεία, που στις μέρες μας, εφόσον αποφασιστεί, η συμμετοχή στρατιωτικών θα έχει ιδιαίτερο συμβολισμό.

Ακριβείς χρόνοι εκδηλώσεων θα γίνουν γνωστοί έγκαιρα. Πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος Φωτιάδης (τηλ. 6972714854) μέλος της ΚΕΘΑ.

 Με Τιμή
    
       

Η Γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.