Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Οι Ενώσεις Αποστράτων να αφήσουν το "βάθος χρόνου" και να δώσουν "Scrable" (ταχεία απογείωση)

κ.κ. Πρόεδροι των Ε.Α.Α.(ΝΠΔΔ) "ΕΔΩ και ΤΩΡΑ Ενέργειες"  

Αφήστε το "βάθος χρόνου" και δώστε "Scrable" (ταχεία απογείωση) στις δίκαιες διεκδικήσεις των Αποστράτων. Ο καιρός περνά.....
Οι Απόστρατοι ΔΕΝ είναι Δεδομένοι. Εξώδικα όπως οι εν ενεργεία!!!
Γενικό Προσκλητήριο Αποστράτων στην έκθεση της Θεσσαλονίκης. 


Λήγει αύριο Πέμπτη το εξώδικο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών προς τον Γκίκα Χαρδούβελη που τον καλούν να τους ενημερώσει για το πότε και το πως θα εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία οι αποδοχές τους πρέπει να επιστρέψουν στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012 και να εισπράξουν και τα αναδρομικά.

Από την άλλη οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας μετά της απόφασης του ΣτΕ και βλέποντας ότι ο Σταικούρας δεν τους απαντά προσέφυγαν στο Τριμελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας που έτυχε άμεσα θετικής ανταπόκρισης και με σημερινή 20/8 ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ: ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Σωτήριος ΡΙΖΟΣ, ήδη με Πράξη του καλεί τον Υπουργό Οικονομικών και κάθε άλλη αρμόδια αρχή, να.......
καταθέσουν τις απόψεις τους και τους λόγους για τους οποίους δεν συμμορφώθηκαν στις σχετικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, αναφορικά με τις αποδοχές των στελεχών.

Ως ημερομηνία συζήτησης των αιτήσεων ορίσθηκε  η Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13.00.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρόεδρος του ΣτΕ, συντμεί τις προθεσμίες του Νόμου και ορίζει εισηγητή σύμβουλο και δυο βοηθούς εισηγητές, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος ως προς την εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων.

Η εξέλιξη αυτή, σε ό,τι αφορά, τα Σ.Α. αποδεικνύει την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης, αλλά και ότι η νομική μεθοδολογία και συνδικαλιστική τακτική των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας  κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, με στόχο την πλήρη και ταχεία δικαίωση.

Οι Ενώσεις Αποστράτων (ΝΠΔΔ) δυστυχώς μέχρι τώρα αρκούνται μόνον σε απανωτές  ανακοινώσεις, ότι ηγούνται 100.000 Αποστράτων χωρίς όμως να έχουν κάνει ακόμη καμία "κίνηση" νομικής διασφάλισης των δεδικασμένων του ΣτΕ.

Ο καιρός περνά και το "βάθος χρόνου" που ακούσθηκε από το Συντονιστικό απ΄ότι φαίνεται <<ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΊ>>

κ.κ. Πρόεδροι των Ε.Α.Α.(ΝΠΔΔ) 

Ναύαρχε - Στρατηγέ - Πτέραρχε : "ΕΔΩ και ΤΩΡΑ" ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 

Οι Απόστρατοι Δεν είναι Δεδομένοι - Εξώδικα όπως οι εν ενεργεία!!! 
Γενικό Προσκλητήριο Αποστράτων στην έκθεση της Θεσσαλονίκης.

αφήστε το "βάθος χρόνου" και δώστε "Scrable" (ταχεία απογείωση) στις δίκαιες διεκδικήσεις  ο καιρός περνά.......
η φτωχοποίηση των Αποστράτων και των οικογενειών μας  σε συνεχώς δυσμενέστερη θέση......

ΠΗΓΗ:aeroporiapostratos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.