Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

ΕΑΑΣ-Ανακοίνωση για τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών Σ.Α.


Ο Π.Σ.Α.ΕΜΘ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην ΕΑΑΣ για την επιθυμια στηριξης της  συγκεντρωσης διαμαρτυρίας της 6 Αυγ.2014.Αυτο δείχνει οτι υπάρχουν τα απαιτούμενα αντανακλαστικα και η αγωνιστική διαθεση που πρέπει να εχει η ΕΑΑΣ,σε αντίθεση με την ΕΑΑΑ και την ΕΑΑΝ που μαλον παραθερίζουν σε κάποιο θέρετρο!!


ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαριλάου Τρικούπη 18 Α, 106 79,  Αθήνα
Τηλ.:  210 36 33 797  -  Τηλεομοιότυπο.:  210 362 14 10
Ιστοσελίδα: www.eaas.gr
Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η
Αθήνα, 4 Αυγούστου 2014
Ενημερώνουμε τα Μέλη μας, ότι τα προεδρεία Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (εν ενεργεία στελεχών) αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στην οποία έχουν καλέσει μεταξύ άλλων και αποστράτους για συμπαράσταση.
Οι λόγοι εκδήλωσης της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αφορούν στην μη έως τώρα συμμόρφωση με την απόφαση του Σ.τ.Ε. από το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, καθώς επίσης στο επίκαιρο των τελευταίων ημερών πολυνομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.
Η Ε.Α.Α.Σ δηλώνει  την αμέριστη συμπαράστασή της προς τα στελέχη των Σ.Α., θα συμμετέχει με Μέλη του Δ.Σ. της και παροτρύνει τα Μέλη της να συμπράξουν σε αυτό.
Θεωρεί αυτονόητη τη στήριξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σ.Α. καθόσον μας συνδέουν με αυτές άρρηκτοι δεσμοί, κοινές διεκδικήσεις και κοινοί αγώνες.
Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.