Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03-08-2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
Αρ Αποφασης Ειρηνοδικειου Ορεστιάδος  13/2013 (6-12-2013)
E-mail:   psaemth@yahoo.gr και  psaemth.gr@gmail.comps  Site: www.emth.gr Αναγεννήσεως 184,Ορεστιάδα,ΤΚ 68200 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03-08-2014
Αγαπητοί συνάδελφοι

Τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την προσεχή Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη, καλώντας και τους αποστράτους σε συμπαράσταση.,  επειδή η Κυβέρνηση δεν έχει όπως φαίνεται καμία πρόθεση συμμόρφωσης με την απόφαση του Σ.τ.Ε. ενώ παράλληλα στο πολυνομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή περιλαμβάνονται επώδυνες διατάξεις για τα ασφαλιστικά ταμεία των ΕΔ και ΣΑ


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας εκφράζει την συμπαράστασή του  στις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας , ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την παντελή απουσία  αντίδρασης των «θεσμικών» Ενώσεων Αποστράτων των Ε.Δ ,και ΚΑΛΕΙ τα μέλη του που διαμένουν στην Αττική να  συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, διότι οι διεκδικήσεις είναι κοινές  και τα επώδυνα μέτρα που λαμβάνονται αλλεπάλληλα κατά των ε.ε. και ε.α. Στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α.
Καλούμε τα μέλη μας να ενημερώσουν για την συγκέντρωση  τους ε.α και ε.ε Εθελοντές Μακράς Θητείας ,όσοι μπορούν να συμμετάσχουν διότι πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχουμε, ότι αντιδρούμε, ότι εξακολουθούμε και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό που είμαστε!
Γιά το  Δ.Σ

Παναγιώτου Δημήτριος                                                                 Καραγιάννης Χαράλαμπος
 Πρόεδρος                                                                                           Γεν.Γραμματέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.