Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-07-2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ
Αρ Αποφασης Ειρηνοδικειου Ορεστιάδος  13/2013 (6-12-2013)
E-mail:   psaemth@yahoo.gr και  psaemth.gr@gmail.comps  Site: www.emth.gr Αναγεννήσεως 184,Ορεστιάδα,ΤΚ 68200 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-07-2014
Με έκπληξη μας  ακούσαμε τον πρώην Υπουργό Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη, το πρωί του Σαββάτου 12 Ιουλίου 2014  στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μιλώντας για το ασφαλιστικό , να λέει  ότι το μόνο που απομένει να γίνει, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και την συμφωνία με την τρόικα που είχε ξεκινήσει από το 2012, είναι να ολοκληρωθεί  η ενοποίηση όλων των επικουρικών ταμείων στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών   ΕΤΕΑΜ με την ενσωμάτωση σε αυτό των Μετοχικών Ταμείων των «ενστόλων»   και συμπλήρωσε ότι αυτό θα γίνει άμεσα ,και ο παριστάμενος δημοσιογράφος  συμπλήρωσε ότι αυτό αποτελεί προαπαιτούμενο και έχει συμφωνηθεί με τη τρόικα να εκπληρωθεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο. 

Μετά από αυτά θα θέλαμε να πούμε  ότι  οι Στρατιωτικοί ΔΕΝ είναι «ένστολοι» ,και τα Ταμεία είναι Μετοχικά και όχι επικουρικά!! (για αυτό έχουμε έγγραφες απαντήσεις από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας)

Καλούμε
1. Την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δηλαδή τον ΥΕΘΑ κ. Δ. Αβραμόπουλο, την ΑΝΥΕΘΑ κ. Φ. Γεννηματά και τον ΥΦΕΘΑ κ. Ι. Λαμπρόπουλο με δημόσια δήλωσή τους να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν και να τοποθετηθούν για το θέμα.

2.   Την Στρατιωτική ηγεσία  δημόσια και ευθαρσώς να τοποθετηθεί για το σοβαρό αυτό  θέμα και να ενημερώσουν τα ε.ε και ε.α Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
                                               
3. Τις «θεσμικές» ενώσεις αποστράτων να τοποθετηθούν επί του θέματος, και να ενημερώσουν τους αποστράτους
Για το Δ.ΣΠαναγιώτου Δημήτριος                                                                 Καραγιάννης Χαράλαμπος
 Πρόεδρος                                                                                           Γεν.Γραμματέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.