Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

ΠΡΟΣ:
Πανελλήνιο Σύλλογο Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας
 
Κύριοι συνάδελφοι,
 
Το Σεπτέμβριο του 2012, κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Οσελότος το βιβλίο μου«Επιτυχημένη Επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό», που απευθύνεται σε όλα τα μόνιμα στελέχη του Στρατού, για μια πετυχημένη σταδιοδρομία στις Ένοπλες Δυνάμεις και την εύρεση της εργασιακής ικανοποίησης και ευτυχίας!
 
Μεγάλο μέρος του βιβλίου, αναλύει μυστικά και τακτικές «επιβίωσης» σε ειρηνευτικές αποστολές, καθώς επίσης τη σοβαρότητα και σπουδαιότητα της άριστης, ει δυνατόν, γνώσης μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, πρωτίστως της αγγλικής.
 
Καταστάλαγμα παρατηρητικότητας και βαθιάς μελέτης των πεπραγμένων σε όλο τον εργασιακό βίο -τόσο τον ατομικό όσο και των συναδέλφων-, συλλογή προσωπικών και συναδελφικών εμπειριών, τούτο το πόνημα είναι απόσταξη εμπεριστατωμένων διδαγμάτων. Ο αξιωματικός-υπαξιωματικός καλείται να συλλογιστεί βαθιά, να αναλογιστεί τη δική του πορεία, να σκεφτεί με διάκριση, θάρρος, τόλμη και αυτοκριτική και αν έστω και ένας ωφεληθεί απ’ αυτό, τότε θα έχει πετύχει το σκοπό του.
 
Η κοστολόγηση του βιβλίου στο ελεύθερο λιανικό εμπόριο ανέρχεται στην τιμή των 15 €. Ωστόσο, σε ένδειξη αλληλεγγύης, τα μέλη του Συλλόγου σας μπορούν να το προμηθευτούνστην άκρως προνομιακή τιμή των 6 €, συν τα έξοδα ταχυδρομικής αντικαταβολής των 5,50 € περίπου. Στην περίπτωση ομαδικής παραγγελίας είναι αυτονόητο πως τα έξοδα αντικαταβολής μειώνονται κατά πολύ και είναι πολύ προτιμότερη από την μεμονωμένη-ατομική παραγγελία προμήθειας του βιβλίου.
 
Τούτη η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη σας για όλο το Μάρτιο 2014 και αποτελεί μοναδική ευκαιρία να προμηθευτεί στέλεχος των ΕΔ, είτε ε.ε. είτε ε.α. ένα βιβλίο μοναδικό στο είδος του, που εξήχθη μέσα από πραγματικές καταστάσεις και εξακριβωμένη απτή εμπειρία του συγγραφέα και άλλων συναδέλφων!  
 
Λεπτομέρειες για το βιβλίο και το συγγραφέα, καθώς και έτεροι τρόποι παραγγελίας υπάρχουν στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων Οσελότος  http://www.ocelotos.gr/cms/index.php. Επίσης, κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή (ebook) από την ιστοσελίδα www.myebooks.grστην τιμή των 7,99 € και για τους κατοίκους του εξωτερικού δύναται να προμηθευτεί από τοwww.amazon.com. Σύντομα δε, θα κυκλοφορήσει η αγγλική έκδοση σε μορφή ebook, από το Amazon.com/Kindle.
         
Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας, υγεία, δύναμη για να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντά σας και ο Θεός να κατευθύνει όλες τις ενέργειές σας με σοφία και σύνεση.
                                                                                              
                                                                                                                 Με εκτίμηση
 
                                                                                                           Γιώργος Αθανασίου
                                                                   Λγός ε.α.
                                                                   (Τάξη ΣΜΥ ’88)
                                                                    2382501498, 6936400738    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.